thumb Dyprens 02 05 2020Da er det gjennomført dyprens av kunstgresset på Kurlandsparken. Matta er nå myk og fin, og fri for uønskede elementer som tyggis, snus, matrester og annet "klin". Da gjelder det å holde standarden oppe fremover, og det passer fint å minne alle som bruker banen om hvilke regler som gjelder for bruk.

Reglene finner en her: https://kurlandfk.no/files/anlegg/BANEREGLER_PLAKAT_MED_SYMBOLER.pdf

Banegruppa forventer at trenere/lagledere setter seg inn i reglene, og videreformidler disse til sine spillere (samt foreldre/foresatte til de yngste). Det er viktig at reglene følges, i alle fall om vi ønsker en kunstgressbane med gode spilleegenskaper. Vi merker en økende tendens til at mange brukere av anlegget ikke følger reglene. Fint om vi i fellesskap kan sette dette på agendaen nå fremover, når banen er "strøken".

Vi vurderer også å etterfylle mere gummigranulat i banen. Unisport har foretatt målinger på banen, og så vil vi få en anbefaling fra dem på hvor mye granulat som bør etterfylles. Så tar vi en avgjørelse når vi har fått resultatet av målingene.

Fint på banen nå i alle fall, dette bildet er tatt i dag, etter at dyprensen var ferdig:

Dyprens 02 05 2020 etterpå