Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

WP 20150419 11 49 31 ProEtter gjennomgang av årets og tidligere års oppsett av kretsseriene fastslår NFF Akershus at det må gjøres store endringer i serieavviklingen 2020. Med store endringer menes at det spilles enkle serier der lagene møtes en gang i de aller fleste serier. Kampaktivitet kan tidligst skje 15. juni. Det jobbes derfor mot oppstart av seriespill 1. august.

Seks- og syvårsserien
Turneringer før tillatt oppstart av kamper utgår. Arrangørklubber som mister arrangement, vil prioriteres som arrangør i 2021. Med mindre det åpner for arrangement med flere enn 200 personer, vil turneringer før 1. september utgå.

Kamper Barn (8-12 år)
Kampene for barn i serier som er satt opp for høst spilles etter terminlisten. Kamper som var satt opp på datoer før tillatt spill utgår og blir ikke spilt. Dette gjelder for både par- og enkeltserier. I enkeltseriene vil det bli satt opp nye kamper for høstsesongen.


Kamper Ungdom (13-19 år)
Det spilles halv sesong der lagene møtes en gang. Kampene spilles som oppsatt. Kamper som var satt opp før 1. august flyttes til nye datoer på høsten. I avdelinger der man har trippel serie vil det forsøkes å gjennomføre to runder. Serier som skal deles justeres med enkel eller avkortet runde i sluttspillet. Disse seriene også kan bli satt opp på nytt i nye avdelinger. Divisjoner med flere avdelinger spilles som oppsatt og avdelingsvinnere møtes til finale. Se egne avsnitt for den enkelte serie fra 13 år og eldre.


Kamper voksen
Opprykk og nedrykk avgjøres i samråd med NFF sentralt. Det spilles halv sesong der lagene møtes en gang. Kampene spilles som oppsatt. Kamper som var satt opp før 1. august flyttes til nye datoer på høsten. I avdelinger der man har trippel serie vil det forsøkes å gjennomføre to runder. Serier som skal deles justeres med enkel eller avkortet runde i sluttspillet. Disse seriene også kan bli satt opp på nytt i nye avdelinger. Divisjoner med flere avdelinger spilles som oppsatt og avdelingsvinnere møtes til finale. Se egne avsnitt for den enkelte serie fra 13 år og eldre.

Les mer om forutsetninger og detaljer om den enklte serie på siden til NFF Akershus.

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1314 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring