kari mette lederkurs 4Fotballeder kurs 4 er Norges Fotballforbunds høyeste lederutdanning. Kurset er tilpasset for personer med solid leder –og/eller trenererfaring fra klubb-, krets- eller forbundsplan, og som ønsker målrettet og praktisk lederkompetanse.

Lederkurs 4 avdekker også hvordan ulikheter innad i styre, avdeling og trenerteam bør sees på som en ressurs, og at egen væremåte vil ha stor betydning for å kunne utnytte dette i hverdagen.

Kari Mette er full av lovord om kurset som foregikk på Hoel som ligger idyllisk til ved Mjøsas bredde.

21 ledere og trenere var håndplukket etter en møysommelig søknadsprosess

NFF Lederkurs 4 består av korte plenumsforelesninger og illustrerende øvelser, individuelt og i grupper, og deltakerne blir gitt innsikt i og forståelse av egen væremåte i fotballhverdagen, kommunikasjon og påvirkningsstiler samt personlige lederforutsetninger.

- Kurset utfordret meg som menneske og leder. Man får et godt innblikk i egen lederstil på godt og vondt.  Målsetning for meg var å ende opp som den beste utgaven av meg selv slik at jeg kan lede alle de flotte frivillige i Kurland fotball klubb etter beste evne. Det var intense dager med strenge Corona tiltak men hovmester Cato Haug ledet kurset på en meget god måte sammen med dyktige svært dyktige  veiledere. Dette kurset vil jeg anbefale på det sterkeste til alle mine fotballvenner. I ettertid ser man at å trene opp ledere/trenere i klubbene er svært viktig for utvikling i alle ledd i klubbene og kanskje vil NFF iverksette enda et kurs i fremtiden. Da stiller jeg opp!

Kurland Fotball klubb har fokus på utdanning av våre trenere og ledere. Det er et prioritert mål for klubben at tillitsvalgte skal ha en kompetanse som er tilpasset klubbens målsettinger og behov. Her følger vi kravene NFF stiller gjennom Kvalitetsklubbprosjektet som vi har ønske om å bli gjennom 2021.

Vi gratulerer Kari Mette med bestått kurs.

Sameiet Kurlandsåsen
mandag 7 desember, 12:30 - 14:30