Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

thumb Brøyting desember 2020Banegruppa er i gang med brøyting på Kurlandsparken. Grunnet vanskelige snøforhold (veldig kram snø) og miljøhensyn brøyter vil bare halve banen. Det er nesten sørpe på gresset, og når vi drar av denne, tar vi med oss veldig mye gummigranulat.

Vinterdrift av banen denne vinteren, vil bli litt annerledes en tidligere år. Vi må ta mere miljøhensyn, og drifte banen på en måte som gjør at det forsvinner minst mulig granulat ut i naturen. Det vil utvilsomt føre til at forholdene innimellom vil oppleves som dårligere for brukerne av banen. Dette om en sammenligner med tidligere år.

Baneeier (Lørenskog Kommune) har klare forventninger til at vi skal drifte mere miljøvennlig, med henblikk på uønsket svinn av gummigranulat. Bare så synd at kommunen ikke følger opp med fysiske tiltak i arealene rundt banen. Vi i banegruppa mener den nye driftsformen vil føre til dårligere forhold på banen, kombinert med høyere driftsutgifter for klubben. Det er ingen god kombo. Det er rett og slett frustrerende at baneeier så langt ikke er villig til å gjøre permanente fysiske tiltak, som ville satt oss i stand til å bli "utslippsfrie" i forhold til gummigranulat. 

Banegruppa minner også alle lag i klubben om at en må legge inn eventuelle "ad hoch" treningsøkter i hovedkalenderen. Om f.eks ett lag planlegger en ekstra treningsøkt en søndag, er det jo greit at vi vet om at banen skal brukes. Vi brøyter normalt ikke banen på helg, om den ikke skal brukes. I tilegg skal det ikke legges aktivitet til banen før 12:00 på lørdager og søndager. Om vi må brøyte, må vi ha tid til å gjøre jobben.

Til slutt må vi enda en gang minne om mål, som skal settes på plass etter bruk. De skal opp på hjul, og ut på en av kortsidene av banen. Der skal de plasseres pent, side om side, med åpningen inn mot banen. Banegruppa er vel egentlig litt skremt over at det er så mange trenere i klubben, som helt tydelig ikke vet forskjell på kortsiden og langsiden av en fotballbane..... 😈

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1319 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring