Hei alle sammen.

thumb KurlandFK logoKurland Fk ønsker å fornye sin visjon for klubben og i den forbindelse ber vi dere som medlemmer om å hjelpe til med dette for å skape engasjement for klubben våre hjerter brenner for.

Hva er en visjon:

«En visjon kan defineres som et bilde av en fremtidig, ønsket tilstand. En visjon er altså en slags fremtidsdrøm. I historiebøkene kan vi lese om berømte menn og kvinner som har hatt store visjoner. Noen har drømt om å erobre nye landområder og skape rike og mektige stater og anlegge store byer og palasser. Andre har ønsket å utvikle ny og revolusjonerende teknologi som skulle forandre og forenkle menneskenes liv»

Konkurransen går ut på at dere som medlemmer kommer med forslag til ny visjon for klubben og sender dette til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vinneren får en flott hoodie (jakke med glidelås). I tillegg trekkes en heldig deltaker som får en t-shirt med krage. Se link til nettbutikken vår Supporter.no

Frist for innsendelse er 31.12.2020 og vinner blir trukket på første styremøte i januar.

Vi håper på mange forslag fra dere og gleder oss over vår nye nettbutikk med mange fine gaver.

Vil samtidig ønske alle en riktig god jul og et godt nyttår.

Styret Kurland FK