Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

thumb Bulker i banenDen strenge og uvanlig langvarige kuldeperioden vi er inne i, lager problemer for banegruppa. Flere har sikkert merket at det er oppstått "bulker" på banen, spesielt rundt midtpartiet.

Årsaken til fenomenet er at når det er kaldt over så lang tid, så sliter undervarme anlegget med å holde banen frostfri. Vi har rett og slett ikke nok kapasitet i anlegget, til å takle en så lang periode med så mange minusgrader. Under kunstgresset er det lagt rør, hvor det sirkulerer oppvarmet glykol. Rørene ble i sin tid lagt ut på dugnad, da banen ble bygget i 2006. Det ligger faktisk over 40 km med rør under gresset. Enkelte plasser kan det være at avstanden mellom rørene er litt stor. Rørene er lagt i sand, og de kan også flytte litt på seg, over tid. 

Den gode nyheten er at bulkene vi ser nå vil rette seg ut av seg selv, når det blir litt varmere. I følge yr.no blir det betydelig varmere mot slutten av neste uke, så da vil dette løse seg.

Ellers registrerer banegruppa med glede at det er bra med aktivitet på banen om dagen. Det er godt banen blir brukt, for det er langt i fra gratis å "fyre" undervarmen nå når det er så kaldt. Vi bruker fort mellom 5 og 6 tusen kr på gass i løpet av ett døgn i så streng kulde.

Bulker i banen

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1310 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring