Kurlandsparken
En vinterdag
Kurlandsparken
Nå!
Kurlandsparken
En sommerdag

thumb korona illustrasjonDet er med tungt hjerte jeg i dag har mottatt følgende melding fra Lørenskog kommune rundt trening for de som ikke er bosatt i kommunen:

§ 16g.Stans av idretts- og fritidsaktiviteter

Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.

Forbudet etter første ledd gjelder ikke for organiserte idrettsaktiviteter og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år som gjennomføres utendørs, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune.

Det er altså nasjonalt regulert at det ikke er mulig å trene sammen når en ikke bor i samme kommune, og det er nå lovregulert i motsetning til en anbefaling. Kommunene kan ikke gjøre unntak for nasjonale regler, og vi kan heller ikke ha regler som er mindre strenge enn de nasjonale. Derfor er det ingenting Lørenskog kommune kan gjøre med tanke på denne problemstillingen så lenge de nasjonale tiltakene gjelder, altså til og med 11. april"

Dette betyr altså at alle barn som ikke er bosatt i Lørenskog kommune kan ikke delta på treninger på fotballbanen hos oss. Det er heller ikke lov for våre borgere å reise ut av kommunen for å delta på fritidsaktiviter fremgår det videre i informasjon fra kommunen.

Klubben synes det er svært uheldig at våre nabofeller som er medlemmer av Kurland FK ikke skal kunne få delta på aktiviteter de så lenge har vært endel av. Klubben mener at her må lagledere sammen med trenere bestemme hva som er best å foreta seg for den enkelte gruppe så lenge vi alle sørger for å leve etter reglene som nå er satt.

Styret gleder seg nå til våren og satser på at alt vil være mye bedre.

Med vennlig hilsen

på vegne av styret Kurland FK

Kari Mette Stoll

Del dette innlegget:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Kommende aktiviteter

Ingen hendelser

Kommende kamper

Ingen hendelser

webcam

Vær

VinterCup

fjellhamarhallen

Facebook

Besøkende nå

Vi har 1318 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Utleie Klubbhuset

klubbhus20070721

Utleie Kurlandsparken

Parken

Kontakt

Leder: Kari Mette Stoll

Besøksadresse:
Sandbekkveien 84, 1479 Kurland

Postadresse:
Postboks 26, 2018 Løvenstad

Org.nr.:      982 526 272

Konto nr.:  9001 22 77384

E-post:  klubbhuset@kurlandfk.no

Personvernerklæring