Hei alle medlemmer.

thumb korona illustrasjonLørenskog kommune har bedt oss om å organisere vakthold på Kurlandsparken fra kl 12:00-20:00 gjennom påsken,for å ivareta reglene knyttet til korona.

Klubben la ut en melding om dette på hjemmesidene tidligere i uken men ingen meldte sin interesse. Vi har da fått hjelp fra Lørenskog IF som vil hjelpe til med vakthold på Parken fra og med i morgen 27.03.2021 og frem til onsdag 31.03.2021. Vi har også bedt om hjelp fra andre utover klubben, og da fikk vi meldt inn en pensjonist som kunne hjelpe til med vaktene resten av påsken 2021. Det vil i tillegg være rullerende vakter fra kommunen innom Parken hver dag.

Det betyr at vaktene skal ha ansvar for å sørge for at ingen bryter reglene som kommunen har satt. Reglene finner dere her:

Anlegget er ÅPENTmed følgende retningslinjer:

Organisert trening:

• Alle innendørs organisert idretts- og fritidsaktiviteter er stengt.

• Utendørs organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år er tillatt i grupper på inntil 10 personer, så lenge alle deltagerne kommer fra samme kommune. Det bør holdes 2 meters avstand mellom alle deltagerne.

• Organiserte idretts- og fritidsaktiviteter innendørs og utendørs for voksne over 20 år er ikke tillatt.

• Innbyggerne i Lørenskog frarådes å reise til andre kommuner for å delta på treninger eller lignende aktiviteter.

Uorganisert trening:

• Den uorganiserte aktiviteten skal telle maks 10 stykker og minimum 2 meter avstand mellom spillerne. De som ikke følger retningslinjene vil bli bortvist fra anlegget.

Vi har også mottatt telefonnumre som er aktuelle å bruke for vaktene dersom en opplever å havne i en situasjon man ikke synes er ok. Disse telefonnumre deles med alle trenere/lagledere slik at de kan legge informasjon ut på Spond til hver gruppe.

Det er vikitg at klubbens medlemmer tar vårt ansvar og snakker med barna om kommunens regler. Banen vår er en super plass å samles men i disse dager er det ikke helt korrekt i henhold til reglene.

Jeg er overbevist på at sammen klarer vi også dette og stoler på at vi som voksne forsøker å gå foran som gode rollemodeller i en litt vanskelig tid med tanke på bruk av banen til aktivitet.

Ønsker dere alle en riktig god påske!

Med vennlig hilsen på vegne av styret Kurland FK

Kari Mette Stoll