Om laget

Laget består av gutter og jenter født 2011. I dag er vi 20 stk. 17 gutter og 3 jenter.

Har du lyst til å være med, så ta på fotballsko og møt opp på trening på mandager mellom kl 17:00-18:00. Er du "litt usikker", så kom likevel og prøv det ut - du kommer til å se at vi har det moro med ball.Smile

Vi ønsker å lage et eget lag for jenter i løpet av de neste årene, men vi ønsker at guttene og jentene foreløpig fortsatt skal trene samtidig og sammen.

Ring lagleder Frode Bjørnevik på tlf 92 30 00 98 dersom du lurer på noe.

Trenere og ledere

Oppmann/kontaktperson:
Frode Bjørnvik
Telefon 92 30 00 98

Trenere:

Jan Erik Furuhaugen
Telefon 488 40 979

Torgard Hornbæk-Simonsen
Telefon 915 35 699

Trening

Laget trener på Kurlandsparken hver

• Mandager kl. 17.00 - 18.00 på felt 5A
  • Torsdager kl 17.00 - 18.00 (Frivillig for de som har lyst)

Det er IKKE trening på skolefrie dager (helligdager og skoleferier).

Kamper

Vi har meldt oss på i 7-årsserien med følgende kampdatoer.
Spillerne på laget melder seg på via SPOND på hvilke datoer som passer.

6 mai - Gjellleråsen (3stk lag)
17.juni Rælingen (3stk lag)
25.august Skedsmo (3stk lag)
15.september, Løvenstad (3stk lag)

Turneringer

Vi stiller med lag på følgende turneringer:

Trollcup 25.mai - 27.mai i Øyer (Hafjell)

Fiesta cup på Rolvsrud (Lørenskog) 9.juni-10.juni

Utstyr

Klubben stiller med trøyer til alle. Personlig utstyr er rød skjorts, fotballstrømper, leggskinn og passende sko. Utstyr kan du få kjøpt hos Comet sport i Lillestrøm (20% rabatt for KFK medlemmer). For de som måtte ønske det er også klubbens overtrekksdress å få kjøp på Comet.

vc2019Small.png